Learn More

Стаття 130 — думав, що адвокат не допоможе. Помилявся

• Скажу чесно: я довго не хотів звертатись до адвоката після того, як отримав протокол за статтею 130 КУпАП. Думав, що це зайві витрати, які нічого не змінять. Але коли зрозумів, що альтернатива — рік без прав і 17 000 грн штрафу плюс повторна автошкола, все ж наважився. «Прасолов та Партнери» https://prasolovpartners.com/kontakty/ — перша компанія, до якої я звернувся, і, як виявилось, єдина, яка була потрібна. Вузька спеціалізація виключно на статті 130 КУпАП одразу дала зрозуміти: ці люди знають кожен нюанс таких справ. Адвокат провів повний аналіз матеріалів — і знайшов процесуальні порушення, які дозволили побудувати сильну позицію захисту. Ніхто не обіцяв стовідсоткового результату, але пояснили реальні шанси чесно і без зайвих слів. Весь процес пройшов без моєї присутності в суді — адвокат вів справу самостійно, я лише отримував оновлення від персонального менеджера. Десять років досвіду в одній вузькій ніші — це зовсім інший рівень розуміння справ за статтею 130. Результат говорить сам за себе: справу закрито, права зі мною.

Looks like your connection to Call Centers India was lost, please wait while we try to reconnect.